Hasznos információk

Olyan információkat osztok meg itt a nagyközönséggel, melyek egyrészt segítik a tisztánlátást praktikus dolgokban, másrészt  fontosnak tartok előre tisztázni, az esetleges jövőbeni félreértések elkerülése érdekében.

1 – Az eredeti festmények színe enyhén eltérő lehet a számítógép képernyőjén megjelenőhöz képest.

Nyilván nem arról van szó, hogy a zöld piros lesz, a lila pedig sárga, de köztudott, hogy a színek intenzitása, érzete más és más a számítógépek természetétől, egyedi beállításától függően. A technika kicsit turbózhat vagy épp elvehet az igazihoz képest, de az eredeti festmény mindig nagyobb élmény, mint digitális másuk.

2 – Árak.

Festményeim áráról a “Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni. A képeknek nincs fix ára. Mind egyedi és  nem mind eladó.

3 – Rendelés, kiszállítás.

Miután a megrendelő megadta a megvásárolni kívánt festmény címét és annak árát a postaköltséggel együtt átutalta a megadott bankszámlaszámra, a festményt feladom postán vagy más csomagszállító céggel. Ez sima ügy.
Lehetnek azonban olyan helyzetek, amikor nem tud valaki utalni. Ilyenkor a megrendelőnek legmegfelelőbb fizetési módozatot fogjuk megtalálni.
A kiszállított festmény sértetlenségéért  én nem tudok felelősséget vállalni. Ahogy átadom a postának, onnantól az ő felelősségük a sérülésmentes kiszállítás. Természetesen mindent megteszek, hogy a megrendelt képek tökéletes állapotban kerüljenek új tulajdonosaikhoz.
Néhány festményen olyan törékeny és finom dolgok vannak felragasztva, hogy speciális szállítást igényelnek. Ez esetben egyeztetés tárgyát képezi, miként kerül a kép a megrendelőhöz.

4 – Nyelvek
Ha a weboldal bármely nyelvű változatában súlyos nyevtani, zavaró nyelvi hibát talál, ne habozzon jelezni. Köszönöm.